Privatumo politikos tikslas yra parodyti jums, kaip Piston Addict naudoja, tvarko ir saugo asmeninę informaciją, kurią galbūt perdavėte įmonei naudodamiesi jos svetaine: https://www.pistonaddict.com. Ši privatumo politika yra pagrįsta interneto svetainės redaktoriaus įsipareigojimais, apibrėžtais Bendruosiuose duomenų apsaugos reglamentuose (BDAR), visais klausimais, susijusiais su sutikimu rinkti asmens duomenis, asmens duomenų apsaugą ir saugumą, savo teises, susijusias su prieiga, taisymu, apdorojimu, perkeliamumu ir jūsų duomenų ištrynimu.

Piston Addict “ privatumo politika gali būti keičiama atsižvelgiant į galimus įstatymų (RGPD), reguliavimo ir jurisprudencinių sistemų pakeitimus, kurie lemia jos raidą ir taikymą.

1° ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS

Visiškai įmanoma naršyti https://www.pistonaddict.com svetainėje neatskleidžiant savo asmeninės informacijos svetainės leidėjui, atsižvelgiant į apribojimus, kuriuos tai nustato prieigos prie dalies siūlomos informacijos ir paslaugų atžvilgiu.

Asmeninės informacijos (pavardė ir vardas, įmonės pavadinimas, pareigos įmonėje, el. pašto adresas, profesinės telefono linijos numeris ir kt.) teikimas Piston Addict yra įsipareigojimas, jei norite gauti pasiūlymą, susisiekti ar paprašyti informacija.

Todėl jūs sutinkate su jų rinkimo principu, kuris nurodytas formose ir pastraipoje „Duomenų tvarkymo tikslai“. Leidėjas taip pat renka asmens duomenis naudodamas ryšio failus, laikydamasis galiojančių teisės aktų dėl slapukų naudojimo.

2° ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Piston Addict “ įgyvendina įvairias saugumo priemones, kad išlaikytų jūsų asmeninės informacijos saugumą:

  • naudoti pažangiausią šifravimą, siekiant apsaugoti jūsų asmeninius duomenis, perduodamus internetu,
  • analitiniai slapukai leidžia skaičiuoti interneto vartotojus, analizuojant jų elgesį lankantis svetainėje, siekiant generuoti srauto statistiką,
  • kompiuterių ir serverių naudojimas saugioje aplinkoje jūsų duomenims saugoti ir apdoroti,
  • apribota prieiga prie asmeninės informacijos darbuotojams, kuriems reikia atlikti konkretų darbą (sąskaitų faktūrų išrašymas ir kt.).

3° ASMENS DUOMENŲ TVARKYMAS

Piston Addict “ taiko labai griežtą asmens duomenų tvarkymo politiką, kurią sudaro jų niekada nepriskyrimas, skolinimas, nuoma ar perpardavimas trečiųjų šalių organizacijoms.

Visą jūsų asmens duomenų, surinktų https://www.pistonaddict.com svetainėje, tvarkymą tiesiogiai atlieka Efficiency komandos nariai, įgalioti šiuo tikslu.

Todėl jūs sutinkate su principu, kad jūsų asmeninė informacija tvarkoma kontaktų formose, paskyros kūrimo / valdymo tikslais, taip pat žemiau esančioje pastraipoje, kad mes geriau suprastume jūsų poreikius, susijusius su produktais ir paslaugomis.

4° DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI

Piston Addict “ rankiniu arba automatiniu būdu tvarko jūsų asmens duomenis pagal konkrečius tikslus:

  • Duomenys, surinkti naudojant internetinėje svetainėje esančias informacijos įvedimo formas (kontaktas, pasiūlymo užklausa, įdarbinimas), naudojami siunčiant pasiūlymus, užmezgant ar plėtojant komercinius santykius, įdarbinant praktikantus ir/ar darbuotojus.
  • Duomenys, surinkti atkuriant vaizdo įrašus, paskelbtus specializuotose platformose, yra būtini, kad būtų galima pasiekti šias trečiųjų šalių svetaines ir vykdyti jų užklausas.
  • Duomenys, surinkti naudojant socialinio tinklo prieigos mygtukus, yra būtini, kad būtų galima vykdyti šių trečiųjų šalių svetainių užklausas.

5° SUTIKIMO DUOMENŲ RINKIMO RINKIMAS

Visų tipų asmens duomenų rinkimui per savo svetainę „ Piston Addict “ naudoja įrenginius, kad gautų aiškų jūsų sutikimą:

  • už duomenų rinkimo priėmimą pildant kontaktines formas,
  • už slapukų priėmimą, kai rodoma įspėjamoji reklamjuostė.

Piston Addict “ išsaugo sutikimo rinkti asmens duomenis rinkinius, kad galėtų juos pateikti CNIL ir bet kuriai kitai kontrolės institucijai, gavus paprastą prašymą.

6° ASMENS DUOMENŲ SAUGOJIMO TRUKMĖ

Jūsų asmens duomenų saugojimo laikotarpis skiriasi atsižvelgiant į jų pobūdį ir renkant naudojamą technologiją:

  • visų jūsų asmens duomenų, surinktų naudojant slapukus, saugojimo laikotarpis yra ne ilgesnis kaip 13 mėnesių,
  • visų jūsų duomenų, surinktų naudojant formą, saugojimo laikotarpis negali viršyti 36 mėnesių.

7° ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS

Piston Addict “ neperduoda jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims, nesvarbu, ar jos yra Europos Sąjungoje, ar už jos ribų.

8° ĮGALIOTI TEIKĖJAI

Piston Addict “ naudojasi įgaliotų paslaugų teikėjų paslaugomis, kad palengvintų jūsų asmens duomenų, kuriuos naudojate svetainėje, tvarkymą.

9° INTERNETO VARTOTOJŲ TEISĖMIS NAUDOJIMAS

Pagal 2016 m. balandžio 14 d. Europos Parlamento priimtus Bendruosius duomenų apsaugos reglamentus ir 1978 m. sausio 6 d. pakeistą Duomenų apsaugos įstatymą, jūs turite tam tikras teises, susijusias su jūsų asmens duomenimis.

Šiomis teisėmis galite pasinaudoti tiesiogiai susisiekę su svetainės leidėju:

  • paštu: Piston Addict
  • telefonu:
  • elektroniniu paštu :

9.1° Teisė susipažinti su duomenimis

RGPD apibrėžtoje teisinėje sistemoje galite bet kada pateikti raštišką prašymą perduoti savo asmens duomenis.

Norėdami tai padaryti, galite naudoti pavyzdinį laišką, kurį sukūrė Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés: https://www.cnil.fr/fr/modele/courrier/exerciser-son-droit-dacces.

9.2° Teisė ištaisyti duomenis

Su asmens duomenimis susiję teisės aktai leidžia reikalauti pakeisti ar ištaisyti neišsamią, netikslią ar pasenusią informaciją, susijusią su Jumis arba su mirusiu artimu asmeniu.

Norėdami tai padaryti, galite naudoti pavyzdinį laišką, kurį parengė Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés: https://www.cnil.fr/fr/modele/courrier/rectifier-des-donnees-inexactes-obsoletes-ou – pasibaigęs.

9.3° Teisė pareikšti prieštaravimą dėl teisėtų priežasčių

Pagal BDAR apibrėžtą teisinę sistemą galite bet kada nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi dėl šių priežasčių:

  • prieštaravimas duomenų, surinktų vykdant komercines žvalgybos operacijas, naudojimui,
  • prieštaravimas, pagrįstas teisėtais pagrindais.

Norėdami tai padaryti, galite naudoti pavyzdinį laišką, kurį parengė Nacionalinės informacijos ir liberalizavimo komisija: https://www.cnil.fr/fr/modele/courrier/sopposing-lutilisation-commerciale-de-ses- koordinatoriai .

9.4° Teisė į duomenų perkeliamumą

Pagal RGPD apibrėžtą teisinę bazę galite bet kada prašyti atkurti savo asmens duomenis atviru ir kompiuterio skaitomu formatu, kad būtų galima juos saugoti kitoje laikmenoje arba perduoti į kitą informacinę sistemą pakartotiniam naudojimui.

Norėdami tai padaryti, galite naudoti pavyzdinį laišką, kurį pasiūlė Nacionalinės informacijos ir liberalizavimo komisija: https://www.cnil.fr/fr/modele/courrier/exerciser-son-droit-dacces.

9.5° Teisė ištrinti duomenis

Asmens duomenų teisės aktai leidžia prašyti ištrinti visus savo duomenis, kurie buvo saugomi „ Piston Addict “ svetainėje.

Norėdami tai padaryti, galite naudoti Nacionalinės informacijos ir laisvės komisijos pasiūlytą laiško pavyzdį: https://www.cnil.fr/fr/modele/courrier/supprimer-des-informations-vous-concernant-dun -Interneto svetainė.

9.6° Jūsų užklausų apdorojimas

Piston Addict “ įsipareigoja atsakyti į jūsų prašymus dėl asmens duomenų per protingą terminą, kuris negali viršyti 1 mėnesio nuo jų gavimo.

Piston Addict “ pasilieka teisę atmesti užklausas, susijusias su duomenimis, kuriems būdingas akivaizdžiai piktybinis ketinimas arba pasikartojantis ir įžeidžiantis pobūdis.

9.7° Asmuo, atsakingas už asmens duomenis

Ponas.
El. paštas:
Telefonas:

Naujienlaiškis